Voor bedrijven

Besteedt u uw tijd liever aan uw vak?

Iedereen en dus ook iedere ondernemer maakt gebruik van geschreven tekst: of u nu een eetcafé of een timmerbedrijf hebt, u kunt niet zonder letters. Met tekst kunt u onder meer reclame maken voor uw bedrijf. Misschien hebt u folders verspreid waarin u uw diensten aanbiedt of wilt u via een website overbrengen dat u gastvrij bent en dat uw service uitstekend is. Door het schrijven van een blog kunt u mensen laten delen in uw kennis en zo duidelijk maken dat u een professional bent.

Het bereiden van een salade, het maken van een zwaluwstaartverbinding en het schrijven van een tekst zijn drie heel verschillende dingen. Vindt u het lastig om uw deskundigheid te verwoorden? Blijkt dat uw nieuwsbrief voor leken moeilijk te begrijpen is? Wilt u uw webpagina herzien maar weet u niet hoe? Laat het mij weten: ik kijk naar uw data alsof ik een klant ben en met uw input herschrijf ik de tekst.

Tekstbureau Broertjes helpt u graag, zodat u uw werk kunt doen.

Hebt u een freelance corrector/redacteur nodig?

Wilt u uw tekst laten corrigeren of hebt u een manuscript dat moet worden geredigeerd? Ik heb ervaring met zowel fictie als non-fictie.

Mail voor de mogelijkheden: info@tekstbureaubroertjes.nl