Voor bedrijven

Besteedt u uw tijd liever aan uw vak?

Iedereen en dus ook iedere ondernemer maakt gebruik van geschreven tekst: of u nu een eetcafé of een timmerbedrijf hebt, u kunt niet zonder letters. Met tekst kunt u onder meer reclame maken voor uw bedrijf. Misschien hebt u folders verspreid waarin u uw diensten aanbiedt of wilt u via een website overbrengen dat u gastvrij bent en dat uw service uitstekend is. Door het schrijven van een blog kunt u mensen laten delen in uw kennis en zo duidelijk maken dat u een professional bent.

Het bereiden van een salade, het maken van een zwaluwstaartverbinding en het schrijven van een tekst zijn drie heel verschillende dingen. Vindt u het lastig om uw deskundigheid te verwoorden? Blijkt dat uw nieuwsbrief voor leken moeilijk te begrijpen is? Wilt u uw webpagina herzien maar weet u niet hoe? Laat het mij weten: ik kijk naar uw data alsof ik een klant ben en met uw input herschrijf ik de tekst. Ik schrijf onder meer blogs voor Schrijven Online en recensies voor Boekenkrant.

Tekstbureau Broertjes helpt u graag, zodat u uw werk kunt doen.

Hebt u een freelance corrector/redacteur nodig?

Wilt u uw tekst laten corrigeren of hebt u een manuscript dat moet worden geredigeerd? Ik heb ervaring met zowel fictie als non-fictie.

Mail voor de mogelijkheden: info@tekstbureaubroertjes.nl